KASEVAN KENNEL

PENTUSUUNNITELMAT

Toru on astutettu ja odotamme pentuja syntyväksi helmikuussa 2024.

Valitettavasti pennuista ei oteta enää enempää tiedusteluja vastaan.

Keväälle on tulossa muitakin pumipentueita, joista kannattaa tiedustella:

https://www.pumit.fi/kasvattajia/


FI MVA FI JMA HeJW-21 HeW-21 V-21 JV-21 PMV-22 HeW-23
KASEVAN DESIGN "Toru"

Narttu, s. 9.12.2020

Lonkat B/B
Kyynärät 0/0
Selkä LTV 0
Polvet 0/0
Silmät terveet
Luonnetesti +172 pistettä, laukausvarma
41 cm - 10,5 kg

Tutki lisää Torun koiranetistä.

Toru on sosiaalinen ja aktiivinen puminarttu. Se leikkii ja työskentelee motivoituneesti päämääränsä eteen. Se on reipas ja sopivan vilkas pumi, jolta löytyy myös puolustushalua tärkeiksi kokemiaan ihmisiä ja asioita kohtaan. Torun luonneominaisuudet vaativat omistajalta mm. koiranlukutaitoa ja osaamista.

Toru on treenannut tottelevaisuutta, esine-etsintää ja ollut mukana lintumetsällä. Se on menestynyt hienosti näyttelyissä ja kerännyt useita voittajatitteleitä yksistään Suomesta.

Toru on perusterve, kaikkiruokainen raaka- ja kuivaruoan syöjä. Se elää neljän pumin sekalaumassa ja on erilaisiin paikkoihin ja tilanteisiin hyvin sopeutuva kaveri esimerkiksi näyttelyreissuilla.

Suunniteltu pentue on Torulle ensimmäinen.


SE MVA EGO DOG'S EPIC MAMBA "Özz"

Uros, s. 27.4.2017

Lonkat B/B
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
Silmät terveet
42,5 cm - 13 kg

Tutki lisää Özzin Hunddatasta.

Özz on sosiaalinen, aktiivinen ja itsevarma pumiuros Göteborgista. Se asuu lapsiperheessä ja on 4-vuotiaan paras kaveri. Elämä on Özzille mutkatonta ja se tulee hyvin toimeen erilaisissa paikoissa ja tilanteissa. 

Tavatessani Özzin pidin siitä todella paljon kaikin puolin. Se on pysynyt terveenä, lukuunottamatta tapaturmaista kannusmurtumaa. Özz syö raakaruokaa.

Özzin päälaji on agility, jossa se kisaa tällä hetkellä medi 2 lk, hyppyradoilla 3 lk. Se on nopea juoksija ja hyppää hyvin. Özz on myös Ruotsin muotovalio ja ulkomuodoltaan sopusuhtainen, sporttinen pumiuros.

Aiempia pentueita ei vielä ole, mutta Sloveniaan on syntymässä Özzin ensimmäinen pentue hieman ennen tätä pentuetta helmikuussa.

---

Yhdistelmä on dna-testauksen perusteella PLL- ja DM-statuksiltaan normaali. Odotettavissa on ainoastaan mustia pentuja.

Yhdistelmän valintojen taustalla on pyrkimys hyväluonteisiin, eli sosiaalisiin ja rohkeisiin pumipentuihin harrastuspotentiaalia mielessä pitäen. Kasvatukseni tavoitteista yleisesti voi lukea Tavoitteet-sivulta. 

Kasevan kennelin löydät myös Instagramista ja Facebookista.